CFR CLuj

Dan Petrescu pune tunurile pe FRF: "La Mondial nu ne-am mai calificat de nu stiu cand. Jucam ca prostii, rad altii de noi"

Antrenorul Dan Petrescu si-a varsat frustrarea inca o data pe regulile din fotbalul romanesc dupa 2-1 cu Astra Giurgiu in prima etapa din playoff.

"Nu e usor sa castigi cu o echipa care s-a odihnit, cu jucatori mai proaspeti. Cu noroc am intrat 1-0 la pauza. Controlam jocul in repriza a doua pana am luat acel penalty usor acordat. Un penalty ca acela CFR n-o sa primeasca in 100 de ani. Pe final puteau sa castige si ei, pentru ca eram obositi. Fizic am aratat foarte rau si ma asteptam la acest lucru. Din fericire am castigat, avem o saptamana pentru a pregati urmatorul meci.

"Introducerea lui Paun a facut diferenta. Un fotbalist bun care si-a revenit mental. El nu joaca din cauza acestei reguli pe care n-o inteleg. De ce am jucat ca prostii, de ce ne-am mai antrenat? Avem trei puncte in fata si zero goluri marcate. Aia din Anglia radeau de noi cand le-am spus ca ne-au luat punctele. E imposibil, e inuman. In ce cupele europene sa jucam? Noi pregatim U21, dar echipa mare cine o pregateste? Hai sa pregatim echipa mare. Noi vrem sa ajungem la Mondial si European, nu la U21 in finala", a spus Dan Petrescu.

Acesta a mai spus ca i se pare ciudat ca CFR-ul nu este arbitrata de centrali FIFA.

"Pe noi nu ne arbitreaza Hategan niciodata, dau un exemplu. Daca luam campionatul e un miracol, mai mare miracol decat am fi eliminat-o pe Sevilla", crede Petrescu.



Dan Petrescu pune tunurile pe FRF: "La Mondial nu ne-am mai calificat de nu stiu cand. Jucam ca prostii, rad altii de noi"