CFR CLuj

Dan Petrescu, prima reactie dupa calificare. Ce adversar isi doreste in 16-imile Europa League

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Vedeti mai jos ce a declarat antrenorul Dan Petrescu dupa victoria obtinuta de CFR Cluj cu Celtic (2-0) in ultima etapa a grupelor Europa League. Un succes care a consfintit calificarea campiaoanei Romaniei in primavara europeana, faza saisprezecimilor de finala.

”A fost un meci ciudat pentru ca nu pot sa cred ca Celtic n-avea nicio presiune. La Lazio n-am avut noroc sa marcam si a trebuit sa asteptam acest meci pentru punctul care ne lipsea. In prima repriza nu prea s-a vazut diferenta intre noi si ei. In repriza a doua am jucat mai bine, am produs mai mult fotbal, am avut mai multe ocazii.

”Vreau sa-l felicit si pe Cestor pentru ca nu s-a simtit deloc absenta lui Boli. Toata echipa a jucat impecabil.

”Eram suparat dupa tragerea la sorti, dar acum nu stiu ce sa mai spun. Sa faci 12 puncte, sincer, nu credeam. Asta arata ca daca vrei, daca muncesti, poti reusi tot ce-ti doresti in viata. Sunt convins ca jucatorii sunt plictisiti de toate sedintele tehnice, video pe care le facem, dar trebuie sa traga de ei pentru a castiga ultimele doua meciuri.

”Cred ca e mai mare aceasta performanta decat cea cu Unirea Urziceni, pentru ca am avut adversari de top. 12 puncte e cea mai buna performanta pe care puteam sa o am in cariera mea de antrenor.

”Mereu au fost zvonuri, dar deocamdata sunt la CFR Cluj si sunt bine. Ma concentrez, poate nu din seara asta, dar de maine dimineata pentru a castiga meciul cu Astra.

”Preferam Chelsea, dar nu sunt. Nici Arsenal nu e rau”, a comentat Dan Petrescu dupa calificarea in primavara europeana.

O campanie inceputa de CFR Cluj in luna iulie si un parcurs european de exceptie, cu doua victorii in patru confruntari contra lui Celtic. In total au fost 14 meciuri pentru echipa lui Petrescu in actualul sezon european care continua si in 2020 cu cel putin inca doua meciuri.



Dan Petrescu, prima reactie dupa calificare. Ce adversar isi doreste in 16-imile Europa League