CFR CLuj

Dan Petrescu, prima reactia dupa infrangerea cu Viitorului: ”Oboseala e de vina”

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

CFR Cluj a pierdut in deplasare cu Viitorul, scor 1-3, iar tehnicianul Dan Petrescu pune esecul pe seama oboselii acumulate de jucatorii sai in Europa League.

”Prima repriza a fost cea mai proasta de cand sunt eu la CFR. Gica a pregatit meciul asta de o saptamana. Noi am stat prin aeroporturi si avioane. Nu poti castiga contra Viitorului dupa o astfel de saptamana. Ei ne-au dominat, dar am luat goluri prea usoare. Am avut si noi ocazii mari. Cabuz a jucat incredibil. Una e sa faci 2-1 si alta e sa primesti 3-0.

”Atitudine era, dar nu puteau. Abia am facut un antrenament ieri in baza de la Viitorul. Daca tu iti dai singur gol...ei poate meritau sa marcheze, dar sa nu o bagam noi. Moralul a cazut, apoi al doilea gol de la 35-40 de metri. Arlauskis a jucat accidentat tot meciul si am riscat cu el accidentat.

”Daca nu jucam in Europa, sigur aveam vreo sase puncte in plus. Nu sunt ingrijorat. Echipa e pe primul loc, suntem in cupele europene, am jucat la Viitorul nu in alta parte. Campionatul e deschis, va fi o lupta mult mai mare ca anul trecut pentru castigarea campionatului. Steaua isi va reveni suta la suta si va intra in playoff, Craiova, Viitorul sunt acolo”, a declarat Dan Petrescu dupa meciul de la Ovidiu.



Dan Petrescu, prima reactia dupa infrangerea cu Viitorului: ”Oboseala e de vina”