CFR CLuj

Dan Petrescu prefateaza duelul cu FCSB: ”Un mic detaliu va face diferenta”

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

CFR Cluj incepe anul 2020 in Liga 1 contra rivalei ultimilor ani FCSB, partida care in opinia lui Dan Petrescu va fi una echilibrata, dar care nu va influenta decisiv soarta luptei pentru titlu.

”Primul meci e intotdeauna foarte greu. Din pacate nu se intampla sa avem zece jucatori pe banca de rezerve si trebuie sa iau o decizie foarte grea. Am foarte multi jucatori si unii dintre ei vor merge in tribuna. Sunt foarte multi jucatori valorosi care merg in tribuna nu doar la CFR Cluj.

”Sigur va fi un meci strans, pe muchie de cutit. E clar ca un mic detaliu va face diferenta. Campionatul romanesc e foarte greu, mai greu ca Anglia, Italia. Noi avem playoff. Se injumatatesc punctele si urmeaza zece finale. Indiferent de rezultatul meciului de maine nu e nimic clar, pentru ca vor veni meciurile din playoff. Noi avem un program infernal si nu mai suntem asa de favoriti ca atunci cand am fi avut mai multe puncte.

”Trebuie neaparat sa luam jucatori tineri pentru ca viitorul nu arata asa bine. Steaua are un lot tanar cu experienta, ceea ce nu vezi. Coman si Man joaca de vreo trei ani meci de meci. Olaru la fel, Tanase la fel. Noi avem jucatori cu experienta si e clar ca acest lot trebuie intinerit. E foarte greu sa iei jucatori tineri si buni.

”Chipciu e un jucator important si nu inteleg de ce se pune asa mare presiune pe el. N-a jucat fotbal in ultimele sase luni, el stie ca nu e la potential maxim, eu stiu, baietii vad asta. In momentul de fata el nu este suta la suta. E un jucator cu mare experienta.

”Manea a asteptat o echipa dupa Campionatul European care din pacate nu a venit. A ratat pregatirea de vara, a ajuns la FCSB unde nu a reusit sa se impuna. Cretu a jucat foarte bine acolo. Accidentarea lui Susic m-a facut sa apelez la el. Sper sa se integreze cat mai repede pentru ca avem nevoie de Cristi Manea care a fost aici si a jucat toate meciurile”, a declarat Dan Petrescu intr-o conferinta de presa.

Meciul CFR Cluj – FCSB este live text pe onlinesport.ro, duminica, de la ora 20:00.



Dan Petrescu prefateaza duelul cu FCSB: ”Un mic detaliu va face diferenta”