CFR CLuj

Dan Petrescu nu se da plecat de la CFR Cluj. Razboi total cu patronul Nelu Varga

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Antrenorul campioanei Romaniei spune ca nu este dispus sa renunte la clauza de reziliere existenta in contractul cu CFR Cluj.

"Nu raspund nimic, nu ma intereseaza. Nu vorbest despre acest subiect. Cum sa renunt la clauza, care e motivul? Antrenorii dinaintea mea au renuntat?

"Ei trebuie sa stie ca eu daca sunt antrenor, sunt antrenor. In toata lumea exista contracte. Eu am un contract si trebuie respectat. Nu vreau sa comentez ce spune dansul (n.r. - patronul Nelu Varga). Eu vorbesc despre mine si echipa", a declarat Petrescu dupa meciul de la Pitesti.

"Trebuie sa ne intalnim zilele acestea cu patronul, sa vedem ce decizie se va lua. Dar, in momentul de fata, sunt antrenor. Contractul trebuie sa fie respectat ca peste tot in lume", a adaugat Petrescu si la conferinta de presa.

CFR Cluj s-a impus, cu 1-0, prin golul marcat de Mario Camora in partea secunda.

Un rezultat in urma caruia CFR Cluj a urcat pe locul patru in clasament.

Relatia dintre Petrescu si Varga s-a racit total in ultima perioada, patronul formatiei din Gruia acuzandu-l pe antrenor de transferurile care au produs paguba in bugetul clubului.

"Eu nu i-am redus bugetul, eu am redus greselile pe care le-a facut el. A adus jucatori de talie, de proasta calitate pe care-i plateam cu 40-50 de mii pe luna. Despre asta vorbim: despre Chipciu, despre Alibec, despre multi altii.

"Cheltuiam sute de mii de euro pe luna, respectiv milioane pe an degeaba. El a ales jucatorii pe care i-a dorit si i-am platit. Sa nu vorbeasca ca nu am platit, pentru ca am platit in jur de 3 milioane numai in vara asta", a declarat Varga la Protv.



Dan Petrescu nu se da plecat de la CFR Cluj. Razboi total cu patronul Nelu Varga