CFR CLuj

Dan Petrescu: “Nu ma asteptam la 7 puncte dupa trei etape”

Antrenorul Dan Petrescu este placut surprins de inceputul de sezon pe banca celor de la CFR Cluj si spune ca nu se astepta la un asemenea start de sezon, cu doua victorii si o remiza.

“Sincer nu ma asteptam ca dupa trei meciuri sa avem sapte puncte, tinand cont de lotul conturat tarziu si de programul foarte greu. Cu putina sansa puteam castiga si la Botosani, dar poate nu ar fi fost meritat. Trebuie sa aratam consistenta si caracter la meciul urmator. Fara consistenta nu te poti bate pentru playoff”, a declarat Petrescu.

Pentru CFR Cluj urmeaza meciul cu CSM Poli Iasi, un joc foarte dificil pentru formatia din Gruia, dupa cum apreciaza Petrescu.

“CSM Poli Iasi este o echipa cu multi jucatori noi, la fel ca si CFR Cluj, dar normal ca nu-i este usor antrenorului sa faca o echipa atat de repede. Au mai adus in aceasta saptamana si un brazilian. Joaca acasa, in ultimele doua meciuri n-au pierdut, au luat patru puncte. Sunt sigur ca vor juca la victorie, au un stil ofensiv”, crede tehnicianul formatiei din Gruia.

Despre excluderea lui Minca din lot

“El spune ca n-a inteles ce am facut eu, dar el singur a spus ce a facut. Eu de cand sunt antrenor n-am dat pe nimeni afara. I-am spus ca-l vreau, sa fie portarul titular. Am spus ca nu ma intereseaza ce a facut inainte. El deja avea galbene multe si i-am spus ca-i dau rosu direct. A fost o abatere disciplinara pe care nu o accept si cred ca la orice club normal din Europa as fi luat aceeasi decizie. Nu poti pune un jucator inaintea clubului. Minca a gresit-o grav de tot”, a declarat Petrescu.



Dan Petrescu: “Nu ma asteptam la 7 puncte dupa trei etape”