CFR CLuj

Dan Petrescu: “Nu am ce sa mai demonstrez in Romania!”

Sursă foto: facebook.com/cfr1907

Principala preocupare a lui Dan Petrescu dupa victoria cu Astana a fost sa plateasca polite pentru criticile primite in ultimele trei meciuri.

“Ultima faza m-a imbatranit, in rest echipa a jucat bine. Primul gol al lui Bilel ne-a ajutat foarte mult. Am avut o bara, un penalty, un gol anulat. Fotbalul e facut din mici detalii. In primele trei meciuri echipa n-a jucat rau, echipa a fost facuta pilaf, eu eram antrenor prost, Culio era batran, ceea ce era total fals. Asta e Romania, asta e presa, acceptam orice critica, dar nu accept ca la unii jucatori sa se vorbeasca asa in caterinca. Despre Culio n-ar trebui sa vorbeasca nimeni urat de el si sincer n-as vrea sa imbatraneasca. Meritul meu este unu la suta, restul al jucatorilor”, a spus Dan Petrescu dupa victoria cu Astana, scor 3-1, din primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

“Tot timpul sunt pus in balanta daca sunt sau nu sunt bun. Sa vedem cine ma judeca pe mine, hai sa vedem? Mi se pare ca prea repede ca Dan Petrescu nu aia, nu face. E clar ca nu s-a rezolvat nimic, dar daca ne scoate Tel-Aviv degeaba ne calificam. Ne-am calificat, dar nu inseamna ca acum sunt antrenor bun si inainte nu eram. Nu am ce sa mai demonstrez in Romania!”, a mai spus Dan Petrescu.

“In continuare avem suta la suta sanse sa ne calificam in grupele Champions League sau Europa League si sa castigam campionatul”, a concluzionat Dan Petrescu.



Dan Petrescu: “Nu am ce sa mai demonstrez in Romania!”