CFR CLuj

Dan Petrescu, nemultumit de regula U21 din fotbalul romanesc: ”Nu sunt platit sa cresc jucatori”

Sursă foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul Dan Petrescu s-a aratat nemultumit de regula impunerii a doi jucatori sub 21 ani in primul 11 la meciurile din Liga 1. Acesta a amenintat cu o masura fara precedent in fotbal.

”Aceasta regula ma depaseste. Eu ca antrenor sunt platit sa scot rezultate, nu sa cresc jucatori, iar la mine jucatorii cei mai buni nu joaca. Aceasta regula este impotriva fotbalului si nu exista nicaieri pe planeta. Voi baga jucatorul si-l voi scoate in minutul 1”, a spus Dan Petrescu in conferinta de presa dinaintea Supercupei Romaniei cu Viitorul de sambata, 6 iulie.

Probleme de efectiv

”Am adus cativa jucatori, dar nu am reusit sa aducem ce ne-am dorit. Nu cred in jucatorii care nu au facut pregatirea la timp. Sila vine din Norvegia si are meciuri in picioare, dar nu cred ca stie nici numele colegilor. Pereira are un CV impresionant, dar vine de acasa. Ne lipsesc doi jucatori importanti, Manea, Boli. Suntem descoperiti in centrul apararii”, a mai declarat Petrescu.

CFR Cluj debuteaza marti in noul sezon al cupelor europene contra celor de la Astana, campioana din Kazahstan, adversar deloc pe placul lui Petrescu.

”Mai bine cadeam cu oricine, cu Atletico Madrid, decat cu Astana”, a mai spus Petrescu.

CFR Cluj joaca sambata seara cu Viitorul in Supercupa de la 20:00, pentru ca marti de la 16:00 sa evolueze tocmai in Kazahstan in primul tur preliminar din Liga Campionilor.



Dan Petrescu, nemultumit de regula U21 din fotbalul romanesc: ”Nu sunt platit sa cresc jucatori”