CFR CLuj

Dan Petrescu, mesaj pentru contestatari: “Ceilalti vorbesc si eu castig trofee”

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

CFR Cluj a cucerit un nou titlu in Liga 1, al cincilea consecutiv si al optulea din istoria clubului, iar antrenorul Dan Petrescu a avut cuvinte pentru cei care il contesta.

“Nu e usor sa castigi cinci campionate la rand, dar astept in continuare sa fiu criticat, cum am fost de cand sunt antrenor aici. Am fost facut praf si pulbere, dar pana la urma medalia e aici. Ceilalti vorbesc si eu castig trofee.

“Dupa un meci mi s-a cerut demisia, mi s-a spus ca nu inteleg nimic, ca jucam nu stiu cum. Dar ii felicit pe cei care dau declaratii despre mine, un antrenor si un om care a facut ceva pentru fotbalul romanesc. Ca jucator mi-am dat viata, am scos lumea in strada, ca antrenor fac lumea fericita. In continuare voi fi criticat, asta e realitatea, dar nu merit acest tratament pe care il am eu in Romania”, a declarat Dan Petrescu.

Acesta a vorbit si despre rivalele la titlu din acest sezon.

“Sa nu uitam ca si FCSB si Craiova au facut un campionat excelent, mai ales FCSB. In urmatoarele 2-3 zile va fi plin de petreceri, e normal, dar vom merge sa castigam. Voi incerca sa fac o echipa foarte buna sa castigam meciul. Nu voi merge in vacanta la Buzau, nu-mi place sa pierd. Vom merge sa castigam meciul cu FCSB”, a mai spus antrenorul campioanei CFR Cluj despre meciul din ultima etapa a sezonului.

CFR Cluj a invins Universitatea Craiova, cu 2-1, si a obtinut matematic titlul in Liga 1, cu o etapa ramasa din playoff.

Diferenta fata de FCSB este de patru puncte, dupa ce echipa bucuresteana a remizat in aceasta etapa, scor 2-2, cu FC Voluntari.



Dan Petrescu, mesaj pentru contestatari: “Ceilalti vorbesc si eu castig trofee”