CFR CLuj

Dan Petrescu, mai calm ca niciodata: ”Am incredere ca vom ajunge in primavara europeana”

Sursă foto: twitter.com/williamhill

Dupa eliminarea suferita in fata Slaviei Praga in playoff-ul Champions League pentru Dan Petrescu toate gandurile se indreapta spre grupele Europa League.

”Am jucat impotriva unei echipe foarte bune, foarte puternice, care nu a pierdut niciun meci in acest sezon. O echipa cu putere maxima in atac. Per total avem niste regrete. Cred ca daca meciul tur s-ar fi terminat 0-0 sau macar 1-1, ar fi jucat si ei cu mai multa frica. Portarul lor a fost eroul lor in ambele meciuri. Inseamna ca jucatorii au dat totul cand portarul advers a fost cel mai bun. Imi pare rau pentru baieti, meritau sa fie in grupele de Champions League”, a spus Dan Petrescu la Digi Sport.

”Fazele fixe le-am batut foarte rau de cand sunt eu aici. Am facut o campanie fantastica, echipa merita felicitari. Eu personal am un mic regret, ca meciul tur l-am pierdut cum l-am pierdut. M-a surprins si pe mine cata libertate a avut jucatorul lor, Boril, la gol. Echipa asta Slavia Praga va face puncte multe, o sa vedeti. Acum trebuie sa avem clar calificarea cel putin in primavara europeana, daca nu chiar mai mult. Indiferent ce grupa vom avea, am mare incredere. Avem sanse mari sa mergem in primavara. Nefiind capi de serie, am facut miracole sa ajungem in playoff. Acest grup de jucatori merita sa joace in grupele Champions League, dar acum trebuie sa fim mandri ca jucam in grupele Europa League”, a mai declarat Petrescu.

Eliminata de Slavia Praga cu 2-0 la general (1-0 si 1-0), CFR Cluj va continua in grupele Europa League.

Tragerea la sorti a grupelor va avea loc in cursul zilei de vineri.



Dan Petrescu, mai calm ca niciodata: ”Am incredere ca vom ajunge in primavara europeana”