CFR CLuj

Dan Petrescu: "Locul doi ar fi un esec pentru CFR Cluj"

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

Revenit pe banca tehnica a echipei CFR Cluj, antrenorul Dan Petrescu a vorbit despre obiectivele sezonului aflat in desfasurare.

"Am venit intr-o perioada spun eu destul de delicata, dar la meciul cu FCSB s-a vazut ca echipa are calitate, chiar daca nu a avut un antrenor principal. Pentru ca nu poti sa o bati pe FCSB cu 4-1 daca nu ai calitate", a declarat Dan Petrescu.

"Trebuie sa ne batem la campionat pentru ca acesta este obiectivul an de an la CFR, iar presiunea pentru mine este acum mult mai mare decat in primul an.

"Acum, dupa patru titluri castigate, dintre care la trei si jumatate am contribuit si eu, presiunea este din ce in ce mai mare. Locul 2 ar fi un esec pentru CFR si cu mine si fara mine antrenor", a mai spus noul tehnician din Gruia.

Dan Petrescu mai sustine ca mijlocasul argentinian Juan Emmanuel Culio va fi un fel de secund al sau.

"Speram sa mai poata, pentru ca toata lumea se intreaba, inclusiv eu, daca va fi Culio cel pe care il stim. Dar eu spun ca echipa si clubul aveau nevoie de putin spirit, pentru ca parca se pierduse putin", crede Petrescu.

Pentru Dan Petrescu este al treilea mandat inceput pe banca echipei CFR Cluj, dupa iunie 2017-iunie 2018 si martie 2019-noiembrie 2020.



Dan Petrescu: "Locul doi ar fi un esec pentru CFR Cluj"