CFR CLuj

Dan Petrescu indrazneste la calificarea in primavara europeana: “De ce nu?!”

CFR Cluj a fost repartizata in Grupa A din Europa League si va intalni pe AS Roma, Young Boys Berna si CSKA Sofia in toamna acestui an.

Tragerea la sorti a grupelor Europa League. CFR Cluj in grupa cu Roma, Young Boys si CSKA Sofia

Antrenorul Dan Petrescu priveste cu optimism la viitoarele confruntari europene si indrazneste la calificarea in primavara europeana la fel ca in sezonul precedent.

“Grupa A? Da..Daca ne gandim la ce a fost dupa tragerea la sorti de anul trecut. Ma gandeam macar o victorie sa facem cu una din ele, dar ca vom face patru victorii si ne vom califica...Ma gandeam sa nu ne facem de ras. Poate eu sunt altfel fata de alti antrenori care promit multe.

“Grupa pare mai accesibila decat anul trecut. Roma e favorita sa castige grupa. In spatele ei vine Young Boys, cu un lot de 60 si ceva de milioane de euro. Urmam noi si cu CSKA Sofia, cu un plus pentru noi dupa experienta de anul trecut.

“Ma gandesc sa ne calificam mai departe. Sunt multe meciuri de cand CFR nu pierde si avem sansele noastre de calificare. Facem tot posibilul sa ne calificam.

“Un alt avantaj e ca nu sunt deplasari luni. Nu-mi doream Celtic, Dinamo Zagreb, Maccabi. Roma e o echipa buna, dar preferam sa merg la Londra, la Arsenal sau Tottenham. Nicio grupa nu e usoara, dar eu zic ca trebuie sa incercam sa ne calificam", a spus Dan Petrescu intr-o conferinta de presa.

La ultima vizita pe Olimpico impotriva Romei:

2008 – CFR Cluj a castigat 4-1 pe Olimpico cu AS Roma.



Dan Petrescu indrazneste la calificarea in primavara europeana: “De ce nu?!”