CFR CLuj

Dan Petrescu inaintea meciului cu Sivasspor: “Vom juca la victorie”. Antrenorul si-a pierdut controlul dupa o intrebare incomoda

Sursă foto: https://twitter.com/akilligundem/

CFR Cluj intalneste, joi seara, in deplasare, pe Sivasspor, intr-un meci direct pentru prima pozitie in Grupa G a UEFA Conference League.

Ambele echipe au cate sapte puncte inaintea celui de-al doilea duel direct. Sivasspor s-a impus in tur, pe terenul CFR-ului, cu 1-0.

Echipa turca n-a obtinut insa niciun succes pe teren propriu in actuala editie a cupelor europene.

Dan Petrescu a declarat la conferinta de presa ca a pregatit meciul pentru a ataca cele trei puncte joi seara.

“Vom aborda meciul la victorie! Incercam sa castigam si sper sa avem mai mult noroc. In meciul din tur am avut trei penalty-uri, gol valabil, dar nu a fost sa fie, pentru ca n-a vazut arbitrul. Oricum, cine va castiga meciul acesta, cred ca va castiga grupa”, a declarat Petrescu.

Intrebat apoi daca de rezultatul meciului de la Sivas depinde viitorul sau pe banca CFR-ului, Petrescu si-a pierdut controlul si a folosit cuvinte injurioase la adresa celui caruia trebuia sa-i raspunda.

“Pui numai intrebari din astea, nici nu-ti mai raspund daca e”, a raspuns Petrescu, dupa care a adaugat ca si cum nu l-ar fi auzit nimeni cateva cuvinte care nu fac cinste unui fost mare international.

Ulterior, dandu-si seama de derapajul comis, Petrescu si-a cerut scuze pentru iesirea necontrolata.

"Regret sincer. Imi pare rau ca mi-am iesit din fire. Eram tensionat din cauza meciului si m-au deranjat intrebarile reporterului. Nu l-am jignit in mod direct, dar e adevarat ca mi-am pierdut calmul si imi cer scuze pentru asta", a spus Petrescu, anunta as.ro



Dan Petrescu inaintea meciului cu Sivasspor: “Vom juca la victorie”. Antrenorul si-a pierdut controlul dupa o intrebare incomoda