CFR CLuj

Dan Petrescu inaintea duelului cu Randers: “O echipa cu de toate”

CFR Cluj o intalneste pe Randers din Danemarca, joi seara, in etapa a doua din faza grupelor Conference League. Un meci prefatat de antrenorul Dan Petrescu si fundasul Andrei Burca.

“E greu sa zic ca ii cunosc foarte bine. Un adversar care n-are decat sa fie unul bun, organizat, disciplinat, daca termina in primele 4-5 din Danemarca. Nu se bazeaza doar pe fazele fixe. Au patru jucatori din Nigeria in atac, au jucatori de viteza. Au si jucatori din Germania si Suedia care sunt mai puternici. O echipa cu de toate. Antrenorul lor este cel mai dorit antrenor din Danemarca, am si eu informatiile mele. E un antrenor foarte bun si se vede in felul cum joaca. In ultima etapa au pierdut cu 1-0 in deplasare cu campioana Midtjylland.

“Noi nu suntem intr-o forma foarte buna, sunt in continuare multe probleme, dar cu ajutorul publicului, cu spiritul, eu sa-i motivez la maxim sper sa scoatem un rezultat pozitiv.

Alibec inapoi la antrenamente

“Fara atacanti n-ai cum sa joci fotbal. Voi decide dupa antrenamentul de joi dimineata cine va incepe, cine va fi pe banca.

“E imbucurator ca toti trei atacantii s-au intors pe teren. Eu nu i-am vazut de cand am venit”, a declarat Dan Petrescu intr-o conferinta de presa.

“Intalnim o echipa puternica, agresiva, care a facut 2-2 cu Alkmaar, favoritii grupei. Trebuie sa ne dam viata pe teren, sa facem un meci bun si trebuie sa acumulam puncte”.

“Ne multumim cu 1-0. Cred ca este scorul nostru preferat. Imi doresc ca echipa sa nu ia gol”, a spus si Andrei Burca.

Meciul CFR Cluj – Randers va fi live text pe onlinesport.ro, joi seara, de la ora 19:00.Dan Petrescu inaintea duelului cu Randers: “O echipa cu de toate”