CFR CLuj

Dan Petrescu inainte de Sevilla: ”Sper sa dam un sut si sa marcam doua goluri”

Pentru CFR Cluj urmeaza, joi seara, duelul cu Sevilla din prima mansa a 16-imilor Europa League.

Un meci pe care antrenorul Dan Petrescu l-a prefatat, miercuri, intr-o conferinta de presa.

”Sevilla e clar favorita, Sevilla e in primele trei sa castige Europa League. Trebuie sa avem organizare fantastica, disciplina, spirit de sacrificiu si putin noroc cum a avut Mirandes cu Sevilla. Pe noi norocul ne-a cam lasat in ultimul timp in campionat. Sper sa dam un sut si sa marcam doua goluri. E clar ca ei vor avea ocazii mai multe. Au o calitate mult mai mare in atac. Pericolul vine de peste tot. Trebuie sa facem un meci fantastic. Acele mici detalii sa fie pentru noi. Am reusit o data minunea, sper sa o mai reusesc inca o data”, a declarat Dan Petrescu intr-o conferinta de presa.

”In primul rand este o alta competitie. Atunci eram in grupe si noi am pierdut 2-0 primul meci in grupe, iar in penultimul am castigat la noi. Acum avem doar doua meciuri. Cel mai important e sa mergem la Sevilla cu o sansa dupa meciul tur. Sa obtinem un rezultat care sa ne dea sperante. Sevilla e pe locul doi in meciurile disputate in deplasare, in campionat”, a mai spus Petrescu.

”Posibil sa fie vreo 4-5 schimbari fata de ultima echipa care a jucat cu Viitorul. N-ar fi o scuza pentru noi daca nu reusim sa facem un meci bun maine.

”Am mare incredere ca Omrani va reusi sa inscrie maine, dar si un 0-0 e bun pentru noi. Nu vom aborda meciul la 0-0, pentru ca va fi greu sa rezistam. Vom juca la fel ca pana acum in Europa, agresiv, cu pressing sus, vom incerca sa recuperam mingea. Echipa a doua a lor ar castiga lejer campionatul in Romania. Daca nu primim gol, suta la suta atunci avem o sansa la retur”, a concluzionat Dan Petrescu.

Meciul CFR Cluj – Sevilla va fi live text pe onlinesport.ro, joi seara, de la 20:00.



Dan Petrescu inainte de Sevilla: ”Sper sa dam un sut si sa marcam doua goluri”