CFR CLuj

Dan Petrescu: “In mod normal trebuia sa castigam”

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

Dan Petrescu a vorbit la cald despre derby-ul cu FCSB din etapa a 5-a din playoff, un meci incheiat la egalitate, scor 0-0.

“Meritam mai mult dupa ocaziile mari pe care le-am avut. Cand ai doua mingi in bara, in mod normal trebuie sa castigi. In prima repriza ei au fost mai buni, au avut si doua semi-ocazii. In a doua repriza am fost mai energici, am incercat sa atacam mai mult. Moutinho si Costache au intrat bine, la faze fixe n-am reusit sa inscriem. FCSB are un lot bun si niciodata nu e usor sa joci impotriva lor”, a spus Dan Petrescu.

“Dupa aspecul jocului cu Craiova si FCSB meritam mai mult, sa avem doua puncte in plus. In fotbal fara noroc...daca mingea lui Moutinho intra in poarta, acum eram toti mari”, a adaugat antrenorul celor de la CFR Cluj.

FCSB mai buna in acest an

“Sunt mai calmi acum, mai uniti, se pare ca au invatat ce vor de la viata. Totul e insa in mana noastra”, a declarat Dan Petrescu despre adversara din Bucuresti.

CFR Cluj - FCSB s-a incheiat cu 0-0 fara sut pe poarta si doua bare in contul gazdelor!

CFR Cluj pastreaza avansul de trei puncte fata de FSCB dupa acest rezultat.Dan Petrescu: “In mod normal trebuia sa castigam”