CFR CLuj

Dan Petrescu: “In continuare facem minuni”

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

Dupa 1-1 pe teren propriu cu Young Boys antrenorul Dan Petrescu se arata multumit de rezultat si ingrijorat in perspectiva meciurilor urmatoare prin prisma problemelor de efectiv pe care le are.

“Ma asteptam sa fie un meci complicat. Campioana Elvetiei a facut trei schimbari, au intrat trei jucatori de echipa nationala. Mai aveau si prin tribuna 3-4 jucatori. Noi facem minuni cu un lot subtire, jucatorii efectiv isi dau viata pe teren.

“Cred ca am avut dreptate cand am spus ca Young Boys Berna e cea mai agresiva echipa care a venit vreodata la Cluj. Am primit gol la un out, singura dezamagire a serii. Am avut un penalty clar, dar VAR-ul nu e unde trebuie. Sa faci patru puncte in doua meciuri la ce probleme sunt, eu cred ca e pana la urma fantastic”, a declarat Dan Petrescu la Digisport.

Probleme de efectiv

“Problema e ca eu sunt antrenor. Am zis ca-mi trebuie jucatori. Eu ca antrenor pot sa cer. Daca imi aduce bine, daca nu antrenez ce am. Avem meci duminica si un singur fundas central. Burca abia mai merge, nici nu mai stie cate meciuri a jucat. Ii mai avem pe Ciobotariu si pe Manea. Daca nu vor fi adusi fundasi centrali cat mai repede...am nevoie de jucatori pentru ca Dan Petrescu nu joaca fundas central”, a mai spus antrenorul campioanei Romaniei.Dan Petrescu: “In continuare facem minuni”