CFR CLuj

Dan Petrescu explica infrangerea cu UTA: “Scorul nu arata ce a fost pe teren”

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

CFR Cluj a pierdut pe teren propriu cu UTA Arad, scor 0-1, dar antrenorul Dan Petrescu spune ca doar ghinionul a facut ca echipa pe care o antreneaza sa piarda.

“Echipa a jucat bine, mai ales in prima repriza. S-a jucat la o poarta, multe ocazii, am avut si o bara. UTA stie sa se apere, nu pierde un an in deplasare, o echipa buna. Am pierdut din cauza ghinionului. Mai jucam trei zile si mingea nu intra in poarta. Noi n-am fost inspirati in fata portii, iar portarul lor a fost cel mai bun de pe teren.

“Stiam ca va veni si aceasta perioada dupa trei ani in care totul a mers bine. Sa pierd doua meciuri acasa nu s-a intamplat la nicio echipa pe unde am fost si asta ma ingrijoreaza. N-a fost meciul nostru cel mai bun, dar nu cred ca scorul arata ce s-a intamplat pe teren.

“Si eu am castigat foarte multe meciuri in care n-am avut ocazii si trebuie sa mai si pierzi acum. E ingrijorator, alarmant, inca nu s-a terminat campionatul, dar sunt probleme.

“Nu exista niciun plan. Exista meciul urmator. Antrenorul raspunde de rezultate, dar in Europa nu trebuie sa ne facem iluzii. Nu e normal, pentru ca avem prioritate campionatul. In Europa solutiile sunt putine, iar sansele nu stiu care sunt. Roma e cea mai in forma echipa din Italia, noi nu stiu in ce forma suntem. Cei care vor fi apti eu zic sa faca meciul vietii. Avem si noi 10 la suta sanse. E groaznic sa ai opt meciuri intr-un timp atat de scurt si speram sa scoatem maxim din ele”, a declarat Dan Petrescu dupa 0-1 pe teren propriu cu UTA.

Este a doua infrangere consecutiva pe teren propriu pentru campioana CFR Cluj.

Echipa din Gruia a mai fost invinsa in actualul sezon si de Gaz Metan Medias pe propriul teren.



Dan Petrescu explica infrangerea cu UTA: “Scorul nu arata ce a fost pe teren”