CFR CLuj

Dan Petrescu: ”E frustrant sa iei gol pe final. N-am inteles de ce ne-am retras”

Sursă foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj a fost la zece minute distanta de o victorie mare cu Sevilla in prima mansa din saisprezecimile Europa League, iar Dan Petrescu spune ca formatia spanioala e mare favorita la returul de peste o saptamana dupa 1-1 in Gruia.

”Baietii cred ca au dat tot ce au mai bun. Prima repriza a fost echilibrata, am avut ceva actiuni periculoase. Ei au jucat cu trei fundasi centrali. Dupa pauza am inceput extraordinar, am dat gol meritat, si apoi din pacate baietii au cedat putin fizic. S-au retras prea repede. N-am inteles de ce au facut acel pas inainte. E o greseala in lant si sunt foarte suparat pentru acest gol primit. Meritau victoria pentru cat au alergat. Noi la antrenament niciodata nu iesim la fazele fixe si asteptam sa se termine actiunea. Nu tin minte ca Arlauskis sa fi avut vreo parada.

”E frustrant sa iei un gol asa si pe final. Inaintea puteam sa spun ca 1-1 e un rezultat bun, dar sa iei gol cum am luat. Si daca bateam sansele mai mari le avea tot Sevilla. Ei cumpara cu 20 milioane pe Nesyri, iar noi cumparam cu 50.000 de euro sau 50.000 de lei. N-are rost sa vorbim de valoare. In retur sunt marii favoriti si va fi foarte greu sa facem un miracol, dar noi si cu Celtic am facut un meci mare in retur. E clar ca voi face multe schimbari cu Craiova.

VAR-ul in Liga 1?

”De doi ani repet acelasi lucru, imi doresc zece jucatori pe banca de rezerve si VAR. Noi cu VAR eram cu 10-15 puncte avans in campionat. Imi doresc foarte mult sa vina VAR in Romania”, a spus Dan Petrescu la Digi Sport.



Dan Petrescu: ”E frustrant sa iei gol pe final. N-am inteles de ce ne-am retras”