CFR CLuj

Dan Petrescu e cu bagajele facute: “E posibil orice. Sunt suparat pe toata lumea”

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

CFR Cluj a ratat oficial primul obiectiv al sezonului, Cupa Romaniei, dupa un meci disputat cu Poli Iasi chiar pe propriul teren si pierdut cu 0-1.

“Nu cred ca a fost un meci dezamagitor, rezultatul da. Continuam pe aceasta panta, dar cred ca sunt mai multe cauze.

“In prima repriza adversarul n-a ajuns la poarta, au fost doua penalty-uri nedate. Arbitrii nu ne mai dau penalty de mult. Toti arbitrii vin la Cluj si arbitreaza de parca adversara e campioana si noi de pe ultimul loc.

“Chiar daca nu era prioritate pentru noi Cupa, imi pare foarte rau pentru jucatorii care n-au mai jucat de foarte mult timp. Nu ne doream sa iesim, pentru moral acum este foarte rau. Am vazut ca si Real Madrid a pierdut acasa”, a declarat Dan Petrescu dupa 0-1 cu Poli Iasi in saisprezecimile Cupei Romaniei.

Partida s-a jucat in Gruia cu Poli Iasi in postura de echipa gazda.

“Vine meciul cu CSKA Sofia, iar pentru noi e un moment incredibil de greu. E un ghinion in momentul asta pe care eu niciodata nu l-am mai avut in cariera. Primul sut al adversarului sa fie direct in vinclu si noi sa ratam asemenea ocazii.

“Bagajul e facut, presiunea exista. Eu am contract inca un an jumatate. Vedem ce va decide clubul. Sunt suparat pe toata lumea”, a mai spus Dan Petrescu.



Dan Petrescu e cu bagajele facute: “E posibil orice. Sunt suparat pe toata lumea”