CFR CLuj

Dan Petrescu despre situatia din prezent: “Cea mai ciudata perioada din viata oricarui om”

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Antrenorul Dan Petrescu a vorbit intr-un interviu despre perioada ultimelor doua luni pe fondul pandemiei de coronavirus.

Intrebat cum a traversat aceasta perioada a pandemiei, Dan Petrescu spune ca n-a mai trait ceva asemanator vreodata.

“A fost si este cea mai ciudata perioada din viata oricarui om. In ultimii 50 de ani nu au mai fost probleme asemanatoare, poate doar la Revolutia din 1989 am mai stat inchis asa de mult in casa. E foarte greu, mai ales pentru oamenii care sunt obisnuiti sa faca miscare”, a declarat Dan Petrescu pentru Buletinul Informativ al LPF.

Tehnicianul campioanei CFR Cluj considera ca fotbalul nu poate ramane neafectat de realitatea zilelor acestea.

“La fel ca orice domeniu de activitate si fotbalul va fi afectat de aceasta pandemie. Sper insa ca fiecare club in parte sa gaseasca resursele necesare sa poata reincepe si continua repede activitatea”, crede Dan Petrescu.

Acesta mai spune ca ii va fi greu sa recapaciteze jucatorii la ritmul competitiei dupa o pauza atat de indelungata.

“A fost o pauza lunga, cum nu suntem obisnuiti noi cei din fenomenul fotbalistic. Va fi foarte greu sa-i capacitam, sa-i readucem la nivelul optim pentru startul competitiei. Vom munci dupa regulile impuse de autoritati, pentru a reusi sa fim pregatiti la startul competitiei”, a mai declarat Petrescu.Dan Petrescu despre situatia din prezent: “Cea mai ciudata perioada din viata oricarui om”