CFR CLuj

Dan Petrescu da vina pe ghinion pentru egalul cu Astra

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

CFR Cluj a avut 2-0 la Giurgiu si in pofida unui istoric de echipa pragmatica a “reusit” sa scape victoria printre degete in ultimele minute.

Antrenorul Dan Petrescu a oferit dupa meci o explicatie despre cele intamplate pe teren.

“Ghinionul a fost principalul motiv. Nu inteleg cum au dat cei de la Astra doua goluri. Ei au avut o ocazie jumatate. Meritam victoria, dar asta e fotbalul. S-a ratat incredibil de mult, mai ales ca noi eram o echipa pragmatica. Echipa a jucat foarte bine, am avut ocazii, am dominat. Stiam ca se poate intampla orice cand ii ai in teren pe Budescu, Alibec, Fatai si Radut.

“Presiunea acum e pe Craiova, ei sunt pe primul loc, ei sunt favoriti. Noi suntem la mana noastra, daca vom castiga toate meciurile. Mi-as dori foarte mult ca Astra sa joace cu acelasi spirit cand vine Craiova aici. Sper ca Botosani sa joace meciul vietii, si Steaua la fel. Cu noi oricine joaca o face pe viata si pe moarte”, a declarat Dan Petrescu dupa meciul de la Giurgiu.

“N-am vazut un arbitraj impotriva Craiovei, nu vreau sa le iau din merite, dar sunt lucruri care se intampla”, a adaugat antrenorul formatiei CFR Cluj.

Meciul Astra Giurgiu – CFR Cluj s-a incheiat nedecis, scor 2-2, dupa ce ardelenii au condus cu 2-0 in debutul confruntarii.Dan Petrescu da vina pe ghinion pentru egalul cu Astra