CFR CLuj

Dan Petrescu ataca dur arbitrajul din Giulesti: “Viciere de rezultat. Arbitraj ca pe vremea Scornicestiului”

Sursă foto: https://twitter.com/akilligundem/

CFR Cluj a fost invinsa de Rapid dupa doua goluri marcate de giulesteni din penalty.

Daca avem VAR ar trebui sa se controleze, pentru ca mai intai a faultat Luckassen, apoi a intrat Scuffet. La al doilea penalty, ce sa mai zic, daca arbitrul se ducea la VAR vedea ca nu a fost nimic. Apoi a scapat Deac si acolo era de rosu, clar. Mie mi s-a parut ca a fost un arbitraj ca pe vremea Scornicestiului.

“Daca Rapid ar fi castigat fara ajutorul arbitrului era ok, asa este viciere de rezultat. Puteti sa puneti titlul Popa-CFR 2-1. Cam tot ce a fluierat a fost in favorea lor. Acum nici nu ar trebui sa-l omoram pe arbitru. Poate si cei de la VAR ar fi trebuit sa-l cheme la anumite faze.

“Rapid a jucat bine astazi si nu pot sa mimimalizez ceea ce a facut Mutu aici. In campionat mai avem multe meciuri, avem timp sa ajungem acolo unde vrem noi, pe primul loc. Acum urmeaza meciul din Europa, cu Ballkani. Avem ceva probleme si cu Yuri. Am inteles ca Ballkani si-a amanat meciul, imi pare rau ca nu am avut si eu ideea asta”, a declarat Dan Petrescu.

Rapid s-a impus, cu 2-1, prin golurie marcate din penalty de Sapunaru si Dugandzic.

Pentru CFR a punctat Muhar dupa o faza fixa de la coltul terenului.Dan Petrescu ataca dur arbitrajul din Giulesti: “Viciere de rezultat. Arbitraj ca pe vremea Scornicestiului”