CFR CLuj

Dan Petrescu arata un optimism necaracteristic: "Suntem bine"

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

De cele mai multe ori Dan Petrescu a afisat mina unui om vesnic nemultumit de orice, insa dupa victoria cu Universitatea Craiova tehnicianul campioanei CFR Cluj a aratat un optimism si o relaxare care parca nu-l caracterizeaza.

"Sper ca revenirea mea pe banca a purtat noroc. Craiova este cea mai puternica echipa care a venit aici de la inceputul sezonului. Au inceput meciul cu sapte fundasi, o echipa solida, dar ne-a ajutat mult primul gol. Karlo Muhar a marcat trei goluri la o miuta, apoi golul doi a venit perfect. Ne-am fi facut meciul mai usor daca marcam la ocaziile din repriza a doua. E bine ca n-am primit gol si am castigat.

"In doua luni s-au jucat 19 meciuri. In Europa inca n-am pierdut, sper sa nu pierdem joi. In campionat am pierdut trei meciuri. Nu suntem foarte bine, dar suntem bine si in campionat. Vom fi foarte bine si in Europa, daca vom castiga joi.

"Noi cand jucam seara parca aratam si mai bine, avem timp sa ne refacem.

"Eu respect adversarii, nu mi-e frica de Sivasspor. Au jucatori foarte buni, un buget foarte mare, dar orice echipa a venit la Cluj a avut viata grea indiferent de nume", a spus Dan Petrescu.



Dan Petrescu arata un optimism necaracteristic: "Suntem bine"