CFR CLuj

Dan Petrescu anticipeaza un retur infernal cu Maccabi: ”Au foarte mare calitate”

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

CFR Cluj a invins-o pe Maccabi Tel-Aviv, cu 1-0, in prima mansa a turului 2 preliminar din Liga Campionilor, un rezultat ideal pentru Dan Petrescu, dar chiar si asa antrenorul campioanei Romaniei spune ca formatia sa va avea nevoie si de noroc la returul din Israel pentru calificare.

"A fost un meci foarte greu, un adversar foarte puternic. Sunt un nivel mai mare decat Astana, cu jucatori foarte buni in atac. Din pacate noi n-am reusit sa marcam golul doi, prin Omrani si apoi Rondon singur cu portarul. Daca faceam 2-0, era altceva. Mie nu mi-a placut ca ne-am aparat pe final, dar n-am mai putut. Inainte de meci ziceam ca 1-0 e bun, dar dupa ce i-am vazut imi dau seama ca in retur va fi un vacarm", a spus Dan Petrescu dupa meciul din Gruia.

"Normal ca sunt sperante. O sa avem viata grea. Trebuie sa gasesc solutii pentru sambata, apoi marti avem un meci extraordinar de greu pentru calificare. Am vazut calitate in tot ceea ce fac. Trebuie sa facem un meci perfect, Arlauskis sa prinda o zi buna, apararea sa prinda o zi buna si sa avem putin noroc", a mai spus Petrescu.

Anunta schimbari masive in campionat cu Dinamo

"Cred ca voi schimba la fel cu Clinceniul, cand am schimbat opt jucatori. Acum e posibil sa schimb mai multi.Tucudean nu stiu ce impact va avea la Tel-Aviv, pentru ca fara antrenament nu poti juca. Nici Messi nu joaca fara antrenament", a mai spus Petrescu.

Despre meciul din Gruia a vorbit si Vladimir Ivic, antrenorul lui Maccabi: "Nu e un rezultat bun pentru noi, asta cu siguranta. A fost primul nostru meci oficial al sezonului, CFR a mai jucat cinci-sase meciuri. Au mai multa incredere decat noi. Sigur putem sa facem un meci mai bun in retur si putem sa ne calificam".



Dan Petrescu anticipeaza un retur infernal cu Maccabi: ”Au foarte mare calitate”