CFR CLuj

Dan Petrescu anticipeaza un meci tensionat cu FCSB: "Nu vor fi multe ocazii"

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Antrenorul Dan Petrescu a vorbit, joi, intr-o conferinta de presa, despre apropiata confruntare cu FCSB, principala rivala in lupta pentru titlul din Liga 1 Betano.

"Va fi un meci greu, pentru ca suntem apropiati ca valoare. Sunt convins ca va fi un meci tensionat, cu intensitate maxima. Sigur nu vor fi multe ocazii, cum s-a intamplat tot timpul la meciurile dintre FCSB si CFR. Cine va marca cred ca va castiga. Campionatul se va juca pana la ultimul meci", crede Dan Petrescu.

Acesta a mai dezvaluit ca are dificultati in alcatuirea primului 11.

"Am dureri de cap cand fac lotul, dar asa imi place. Nu imi place sa fac echipa usor. Indiferent de rezultat se poate intampla orice. Trebuie sa ramanem concentrati, pentru ca ne stim obiectivele", a mai spus antrenorul celor de la CFR Cluj.

Dan Petrescu a vorbit si despre situatia atacantului George Tucudean, revenit recent la antrenamante dupa o perioada insemnata de absenta.

"Sansele sunt mici ca el sa joace duminica, dar s-a antrenat bine, s-a antrenat normal. A fost chiar unul dintre cei mai buni de pe teren, acum ramane de vazut ce decizie voi lua maine si poimaine", a mai declarat Petrescu.



Dan Petrescu anticipeaza un meci tensionat cu FCSB: "Nu vor fi multe ocazii"