CFR CLuj

Dan Petrescu aduce lamuriri despre eventuala plecare de la CFR Cluj

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Tehnicianul campioanei CFR Cluj a revenit cu lamuriri dupa ce la finalul meciului pierdut cu Gaz Metan Medias a amenintat ca pleaca de la echipa din Gruia.

“Eu cu patronul nu m-am certat niciodata. El e patron, eu antrenor. Eu cu patronul nu m-am certat deloc.

“Dupa meciul cu Medias am fost foarte nervos la ce am vazut pe teren, dupa felul cum am fost arbitrati. Pe fondul nervilor am zis ca am nevoie de o pauza si asta e realitatea, chiar am nevoie de o pauza.

“S-au adunat prea multe. Toata lumea isi doreste ca noi sa nu mai castigam campionatul, dupa ce am luat trei ani la rand. Aceasta presiune m-a facut sa declar ce am declarat si asta e realitatea.

“M-am gandit sa-mi iau o pauza de 5-6 zile dupa meciul cu FC Arges. Normal, am un contract inca un an si jumatate si sper sa-l duc pana la capat. N-ar fi corect sa-mi iau pauza inainte”, a spus Dan Petrescu intr-o conferinta de presa.

Acesta a dezmintit ca ar avea o oferta din Rusia.

“Patronul ar fi primul care ar afla. Ofertele nu lipsesc si cred ca merit asta, pentru ca am facut ceva in fotbalul romanesc si mondial”, a mai spus Dan Petrescu.

“Eu castig foarte multi bani la CFR, dar eu pierd bani stand la CFR. In primul rand stau pentru performanta. Sunt unic dupa Revolutie. Suntem singurul club care facem performanta in Europa si ar fi pacat ca la anul acest club sa nu fie in Europa si sa faca cinste. Alte echipe au cam dezamagit, iar CFR nu a dezamagit, fara a supara pe nimeni”, a adaugat Petrescu.



Dan Petrescu aduce lamuriri despre eventuala plecare de la CFR Cluj