CFR CLuj

Dan Petrescu acuza arbitrajul de la Botosani: “Daca am trai intr-o lume normala...”

Dupa opt ani Dan Petrescu a revenit in Liga 1 si se loveste inca de la primul meci de arbitraj. Un penalty neacordat si o eliminare pe care o considera gresita sunt deciziile care, in opinia lui Petrescu, au schimbat soarta meciului cu FC Botosani din prima etapa.

“Agresivitatea lor e unica atunci cand joaca acasa. Noi am inceput bine, am dat gol, puteam sa mai marcam un gol, doua. Am luat gol la o faza fixa, ceea ce m-a dezamagit total. Sunt convins ca foarte putine echipe vor lua puncte aici, daca Botosani va juca asa cum au jucat cu noi”, a spus Petrescu dupa meci.

“Am avut un penalty foarte clar si o eliminare stupida. Daca tu ca arbitru nu stii ce a fost acolo si dai al doilea galben si eliminare. El sigur n-a vazut ca a fost penalty, eu asa am vazut. Am jucat apoi 4-1-1 si am incercat ceva pe contraatac. Daca am trai intr-o lume normala, s-ar putea vedea analiza pe video ca a fost fault in careu, penalty si atunci cartonasul rosu al lui Omrani ar fi anulat”, a adaugat tehnicianul celor de la CFR Cluj.

Program infernal

“Programul nostru este incredibil, de vise negre. In primele sase etape avem doar doua meciuri acasa dintre care unul impotriva campioanei Romaniei. Asta este, vom incerca sa castigam”, crede Petrescu.

Etapa urmatoare CFR Cluj primeste in Gruia vizita campioanei Viitorul, echipa care a castigat cu 3-0 primul meci din Liga 1.



Dan Petrescu acuza arbitrajul de la Botosani: “Daca am trai intr-o lume normala...”