CFR CLuj

Dan Petrescu a sunat adunarea la CFR Cluj: ”El e cea mai importanta achizitie”

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Campioana CFR Cluj s-a reunit, joi, in vederea reluarii pregatirilor pentru partea decisiva a sezonului.

Dan Petrescu a vorbit despre cea mai importanta achizitie a iernii si despre timpul scurt de pregatire, Liga 1 reluandu-se la finalul lunii ianuarie si inceputul lunii februarie.

”Antrenorii nu castiga meciuri, jucatorii castiga. Pentru mine e foarte bine ca am semnat, am mai multa liniste si sper sa duc la capat acest contract. Tot timpul m-am simtit bine la Cluj.

”Imi doresc foarte mult sa am aceasta portita, sa putem face si noi transferuri. In acelasi timp avem un loc valoros, numeros, un lot foarte bun. Ne descurcam cu jucatorii pe care ii avem, chiar daca ar fi un an aceasta interdictie.

”Suntem pregatiti pentru transferuri, sper sa reusim. Eu zic ca asta e cea mai importanta achizitie in aceasta iarna, George Tucudean. Este un jucatoare foarte important, un jucator de calitate, arata bine chiar daca nu s-a mai antrenat de mult. Sper sa-l punem pe picioare din punct de vedere fizic”, a declarat Dan Petrescu la reunirea lotului campioanei Romaniei.

”Din pacate pentru noi e putin timp de pregatire. Dupa o pregatire cu Dan Petrescu normala de o luna sau o luna jumatate esti alt fotbalist. Acum nu putem lucra asa de bine cum mi-as fi dorit eu. Timpul e foarte scurt”, a mai spus Petrescu.

Acesta mai crede ca primele cinci echipe din Liga 1 au puterea de a se bate la campionat indiferent de numele antrenorilor si achizitiile efectuate.

Primul meci oficial al anului pentru CFR Cluj va fi impotriva rivalei FCSB.

CFR Cluj este calificata in 16-imile Europa League unde o va intalni pe FC Sevilla.Dan Petrescu a sunat adunarea la CFR Cluj: ”El e cea mai importanta achizitie”