CFR CLuj

Dan Petrescu a prefatat duelul cu Craiova pentru primul loc

Antrenorul Dan Petrescu a vorbit, joi, intr-o conferinta de presa despre meciul cu Universitatea Craiova de la finalul saptamanii.

”A fost pauza binevenita pentru noi. Acum ramane de vazut daca si la meci vom avea atitudinea pe care o avem la antrenament. Rmane ca eu sa fiu inspirat si sa aleg cei mai in forma jucatori. Avem un singur accidentat, pe Peteleu, in rest toti sunt pregatiti si apti sa joace suta la suta.

Craiova e mult mai puternica cu jucatorii pe care i-a adus Piturca. In atac sunt mult mai puternici acum, ii au pe Fortes, Koljic, Ivan, Mihaila. E clar ca si experienta lui Piturca e importanta. Va fi un meci pe muchie de cutit. Ori victorie la un gol, ori egal, asa cum au fost toate meciurile cu ei de pana acum. Antrenorii sunt mai putin importanti la acest meci, jucatorii sunt actorii principali.

”Ne dorim ca fanii lui CFR sa fie cat mai multi si sa ne ajute la acest meci. Ati vazut si la nationala ce fericiti au fost jucatorii cu acei copii in tribuna, iar adversarii au fost nemultumiti de atmosfera creata.

”Mai am contract 2 ani si jumatate la CFR, sunt fericit aici. Imi doresc sa mai castigam inca un campionat si sa ajungem in primavara europeana”, a spus Dan Petrescu intr-o conferinta de presa.



Dan Petrescu a prefatat duelul cu Craiova pentru primul loc