CFR CLuj

Dan Petrescu a creionat in mare primul "11" pentru meciul cu FCSB: "Presiunea va fi la CFR"

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

CFR Cluj a intrat in linie dreapta pentru reluarea campionatului, iar primul meci va fi unul de foc pe terenul rivalei FCSB (22 ianuarie, ora 20:00).

"In mare am alcatuit echipa pentru primul meci, dar sunt ceva probleme de lot. E clar ca nu o sa pot alinia echipa pe care o vreau eu, adica cea mai buna. Dar cred ca nici FCSB nu va putea alinia cea mai buna echipa, mai ales ca au si doi suspendati. Asa ca in cap am 7-8 jucatori acum, dar pentru ultimele 3 locuri voi vedea ce se intampla in aceasta saptamana.

"FCSB este poate cel mai important meci al campionatului inainte de play-off. Cea mai mare presiune o are CFR. Indiferent de rezultat cei de la FCSB nu au presiune.

"Din pacate, Paun si Itu s-au accidentat, dar sper eu ca ei sa se recupereze cat mai repede si sa nu fie nimic grav. E clar ca jucatorii nu sunt 100% dupa acest cantonament, dar eu spun ca sunt bine, au iesit bine si la teste. Deac si Burca sunt cei mai buni la testele fizice, plus Costache si Itu. Dar toti jucatorii au fost buni, peste ceea ce ma asteptam eu. Nimeni nu a venit cu kilograme in plus dupa vacanta", a declarat Dan Petrescu intr-un interviu.

Acesta a mai spus ca noile achizitii Sergiu Bus si Mario Dungandzic mai au nevoie de timp pentru a ajunge la forma optima.

Meciul FCSB - CFR Cluj este programat pe 23 ianuarie, de la ora 20:00, pe Arena Nationala.

CFR Cluj are un avans de zece puncte in fata FCSB dupa 21 de etape.



Dan Petrescu a creionat in mare primul "11" pentru meciul cu FCSB: "Presiunea va fi la CFR"