CFR CLuj

Cum le raspunde Dan Petrescu suporterilor care i-au cerut demisia

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

Fanii campioanei CFR Cluj au scandat “demisia” dupa infrangerea cu Sivasspor (0-1) in Conference League.

“N-am de ce sa-mi dau demisia. Sunt la clubul asta de atatia ani, muncesc, am un contract, vreau sa-l respect. Daca consider eu ca nu mai sunt bun, ca nu muncesc bine, atunci...

“Daca echipa n-ar juca, n-ar ajunge la poarta, poate m-as gandi. Dar in cazul asta nu ma gandesc la asa ceva. Sunt cateva voci care incearca... Nu inteleg motivul. Cu mine aici antrenor echipa a avut mereu rezultate bune. Nu a venit nimeni sa vorbeasca cu mine. Dar nu vad motivul”, a declarat Dan Petrescu dupa meciul cu detinatoarea Cupei Turciei.

Sivasspor nu castigase niciunul dintre cele zece meciuri oficiale din acest sezon pana la confruntarea din Gruia.

Echipa turca n-a avut echipament, dupa ce bagajul a fost pierdut in aeroportul din Cluj-Napoca, si a avut doar cinci jucatori pe banca de rezerve.

“Daca arbitrul ne-a scos mingea din poarta ce vina sa avem noi? Adversarul valoros, dar ai nostri au facut un meci bun in opinia mea. Meritam nu egal astazi, meritam victoria. Asta-i fotbalul.

“In fotbal nu tot timpul castiga echipa care joaca cel mai bine. Am castigat si eu meciuri de multe ori cand nu meritam. Si mergem inainte. Dar echipa CFR Cluj trebuia sa castige meciul asta.

“Pe final de meci, cand noi am riscat, au avut si ei doua ocazii. Pana atunci a fost numai o echipa pe teren. Toate micile detalii au fost pentru ei in seara asta. Am dat gol si ni l-au scos din poarta. Au fost trei penaltiuri. Astazi, noi cu VAR am fi castigat meciul asta”, a mai spus Dan Petrescu.

CFR Cluj ramane cu un punct dupa primele doua meciuri in grupele UEFA Conference League.



Cum le raspunde Dan Petrescu suporterilor care i-au cerut demisia