CFR CLuj

Culio, mesaj de multumire pentru Romania la despartirea de CFR Cluj

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Mijlocasul argentinian Juan Emanuel Culio s-a despartit de CFR Cluj la finalul meciului de campionat cu Astra Giurgiu.

“Am luat decizia la Roma, dupa meciul cu Lazio. Atunci am fost foarte emotionat. Decizia a fost grea, dar fara familie nu pot sa joc. Familia este viata mea, iar familia este in Argentina. Trebuie sa fiu corect in primul rand cu mine, apoi cu colegii, cu antrenorii si conducerea. Nu vreau sa fur banii, vreau sa fiu corect cu totul.

“Am castigat zece trofee aici, iar asta se castiga cu echipa, nu cu un jucator. Vreau sa fac cursuri de antrenor si apoi sa revin aici sa lucrez din nou cu Dan. Lucrez cu el oriunde ar fi. Este un antrenor care pregateste meciurile in mod incredibil. Romania e prea mica pentru el. Ar merita sa antreneze intr-o liga mai buna.

“Vreau sa mai joc in Argentina inca doi ani, cat mai pot. Nu am crezut ca va veni atata lume pe frig, luni seara. Multumesc Romaniei pentru ca mi-a dat tot, pentru mine si familia mea. Romania va ramane mereu in inima mea”, a spus Culio dupa meciul cu Astra Giurgiu castigat de CFR Cluj, cu 2-0, in etapa a 21-a din Liga 1.

230 de meciuri a jucat Juan Emanuel Culio pentru CFR Cluj, un jucator despre care Dan Petrescu a spus ca nu poate fi inlocuit nici cu 20 milioane de euro buget de transferuri.

Petrescu a mai propus ca numarul lui Culio sa fie retras de la CFR Cluj in semn de apreciere si recunostinta.



Culio, mesaj de multumire pentru Romania la despartirea de CFR Cluj