CFR CLuj

Conflict intre doi colegi din generatia de aur: “Ce, sa ma bag bine pe langa Dan Petrescu?”

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Colegi la echipa nationala in cea mai buna perioada din istoria primei noastre reprezentative, Dan Petrescu si Ilie Dumitrescu au ajuns acum sa se atace reciproc prin intermediul interventiilor din spatiul televizual.

Totul a pornit de la criticile pe care Ilie Dumitrescu le-a adus celor de la CFR Cluj dupa inceputul slab de sezon, acesta nevazand cu ochi buni nici prelungirea contractului pentru mijlocasul Juan Culio.

“In primele trei meciuri echipa n-a jucat rau, echipa a fost facuta pilaf, eu eram antrenor prost, Culio era batran, ceea ce era total fals. Asta e Romania, asta e presa, acceptam orice critica, dar nu accept ca la unii jucatori sa se vorbeasca asa in caterinca. Vorbesc tot felul de fosti antrenori. Despre Culio n-ar trebui sa vorbeasca nimeni urat de el”, a spus Dan Petrescu dupa returul cu Astana, meci castigat de CFR Cluj, cu 3-1, echipa calificandu-se in turul 2 preliminar.

Prezent in studio la Digi Sport, Ilie Dumitrescu nu a intarziat sa-i dea replica fostului sau coleg de la echipa nationala.

“Cand eram eu la AEK Atena, el era pe la Sportul. Normal ca eu n-am mai continuat, am ales sa fac jobul asta. Nu inseamna ca detin adevarul absolut. Ce, sa ma bag bine pe langa Dan Petrescu, sa fiu prieten cu el? Eu sunt impartial si spun ceea ce vad”, a spus Ilie Dumitrescu, vizibil deranjat de reactia lui Petrescu.

“Daca Dan Petrescu ridica paharul cu apa si spune ca e vin rosu de Bordeaux, toti cei din jurul lui spun ca asa este, ca e vin rosu de Bordeaux”, a mai spus Ilie Dumitrescu.



Conflict intre doi colegi din generatia de aur: “Ce, sa ma bag bine pe langa Dan Petrescu?”