CFR CLuj

CFR Cluj sufera pentru calificare la Banja Luka. Gol marcat de Chipciu in minutul 118!

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Campioana Romaniei a pierdut avantajul de 3-1 obtinut in meciul tur si a tremurat pentru calificarea in turul 2 preliminar al Champions League, dupa ce Borac Banja Luka a marcat de doua ori in decursul a cinci minute.

Asa am trait Borac - CFR Cluj 2-1 (1-3 in tur)

Vranjes si Moraitis au anesteziat apararea celor de la CFR Cluj, aducand-o pe Borac la 2-0 pe tabela. Un rezultat care dupa vechea regula ar fi calificat echipa bosniaca.

Vusurovic a centrat de pe stanga in minutul 60 si Vranjes l-a depasit in saritura pe Camora, marcand cu capul in dreapta lui Arlauskis.

Borac a lovit inca o data dupa alte cinci minute prin Moraitis, jucator care a marcat si in meciul tur.

La 3-3 scorul general partida se indrepta spre prelungiri, dpua ce regula golului marcat in deplasare a fost eliminata de UEFA incepand cu aceste preliminarii.

Marius Sumudica a reactionat imediat si l-a trimis pe Chipciu in locul lui Costache din minutul 66.

Mutarea nu a facut diferenta in teren si dupa 90 de minute scorul general a ramas egal, astfel ca s-a intrat in prelungiri.

CFR Cluj a dominat jocul in prelungiri si a avut o bara prin Camora, in minutul 112.

In cele din urma tot ghinionul campioanei Romaniei s-a spulberat, in minutul 118, cand Chipciu a prins un sut de zile mari din afara careului prin care a scuturat plasa portii celor de la Borac.

Echipa bosniaca a avut o mare sansa la patrunderea lui Subic, in minutul 120+1, o faza la care Cestor a intervenit decisiv prin alunecare blocand mingea in propria suprafata de pedeapsa.

La 0-0 cei de la CFR Cluj au avut doua goluri anulate pe motiv de offside, cate unul in fiecare repriza la Omrani si respectiv Costache.

Paun a ratat cea mai mare ocazie pentru CFR Cluj in prima repriza, cand a trimis putin pe langa poarta.

CFR Cluj va intalni in turul 2 preliminar de Lincoln Red Imps din Gibraltar, echipa care a eliminat pe Flora din Luxemburg, cu 7-2 la general (2-2 in deplasare si 5-0 pe teren propriu).

Daca trece si de urmatorul tur, CFR Cluj are asigurata prezenta cel putin in grupele Conference League.

Caseta tehnica

Borac Banja Luka: Cetkovici - Dujakovici (Vusurovici '46), Milojevici (Subici '75), Jovanovici (Molls '88), Ciosici - Vojinovici, Begici (Meleg '104) - Ciorici, Vranjes, Zakarici - Moraitis (Zivkovici '99). Antrenor Marko Maksimovici;

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Cestor, Bouhenna, Camora - Rodriguez, Sigurjonsson - Deac, Păun (Petrila '80, Hoban '120), Costache (Chipciu '67, Latovlevici '120) - Omrani (Debeljuh '80). Antrenor Marius Şumudică.

Cartonaşe galbene: Ciosici '10, Dujakovici '39, Molls '89, Ciorici '100 / Bouhenna '11, Omrani '63, Chipciu '96, Rodriguez '112.

Arbitri: Urs Schnyder - Jan Kobeli, Remy Zgraggen - Stefan Horisberger (Elvetia).



CFR Cluj sufera pentru calificare la Banja Luka. Gol marcat de Chipciu in minutul 118!