CFR CLuj

CFR Cluj - Shaktyor Soligorsk. Informatii cheie, ora de start si cotele CASA Pariurilor

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Dupa 0-0 in mansa tur disputata in Turcia, CFR Cluj si Shaktyor Soligorsk se reintalnesc de aceasta data in Gruia, cu calificarea in playoff-ul Conference League pe masa.

Cotele oferite de CASA Pariurilor: CFR 1.52 | Egal 3.80 | Soligorsk 7.00

Meciul va fi livetext pe onlinesport.ro (joi, 20:00) si televizat pe Digisport/Primasport.

In afara celor doua mingi expediate in bara, cate una de fiecare parte, meciul tur nu a produs un fotbal de prea mare calitate.

Un plus de dominare din partea celor de la Shaktyor Soligorsk, o echipa care a aliniat doar trei jucatori nativi din Belarus in primul "11".

CFR Cluj a disputat de la meciul tur incoace o partida in campionat, impunandu-se cu 2-0 in deplasarea de la Ploiesti contra celor de la Chindia.

Un meci pe care campioana Romaniei l-a rezolvat inca din prima repriza si pe care l-a incheiat in dubla inferioritate numerica. Inclusiv antrenorul Dan Petrescu a fost eliminat pentru proteste.

In ultimele cinci meciuri oficiale CFR Cluj a inregistrat doua victorii si doua remize. Echipa lui Petrescu n-a mai pierdut de patru meciuri, de la 1-3 in campionat cu FC U Craiova 1948.

Shaktyor Soligorsk are trei victorii, o remiza si o infrangere in ultimele cinci meciuri. De cinci meciuri n-a mai pierdut echipa bielorusa in deplasare, in toate competitiile.

O medie de peste 2.5 goluri pe meci pentru ambele echipe in ultimele cinci meciuri.

Meciul din Gruia va fi arbitrat de o brigada din Danemarca, cu Morten Krogh la centru.



CFR Cluj - Shaktyor Soligorsk. Informatii cheie, ora de start si cotele CASA Pariurilor