CFR CLuj

CFR Cluj redevine o forta si viseaza la cupele europene

Sursă foto: facebook.com/cfr1907

Iuliu Muresan, presedintele clubului CFR Cluj, a dezvaluit ca nu mai exista datorii in acest moment si ca in cel mai scurt timp echipa va iesi din insolventa. Mai mult decat atat, Muresan spune ca o vrea pe Steaua in primul meci din playoff, echipa care nu traverseaza cel mai bun moment in aceasta perioada.

“A venit investitorul deja. A bagat 5 milioane de euro pana acum. Planul este, neavand nicio datorie, sa cerem de maine iesirea din insolventa. Lucrurile sunt bune si este foarte bine pentru noi si pentru fotbalul romanesc. Am reusit sa facem si o echipa cu bani foarte putini si am trecut cu bine de o perioada urata”, a declarat Muresan la Digi Sport.

“M-as bucura ca primul meci pe care il avem sa fie cu Steaua. Nu vreau sa jignesc pe nimeni. Steaua nu arata prea bine in acest moment si fara doua victorii in urmatoarele meciuri sau victorie si egal nu cred ca are sanse la titlu. Viitorul si Astra sunt favorite”, a mai spus Muresan.

Portita pentru cupele europene

“Planul financiar este bun. De la vara ne vom pune la masa si vom incerca sa crestem nivelul de salarii si cheltuieli. Va fi mai bine decat a fost pana acum. Dupa regulament in cupele europene putem juca dupa an, dar exista o portita. Nu sunt sigur de reusita, dar sunt sanse. Vom face o cerere la UEFA”, a mai spus Iuliu Muresan.

Presedintele CFR-ului crede ca retrogradarea echipelor aflate in insolventa din 2018, asa cum a anuntat FRF, nu este in concordanta cu legea existenta.

“E o neconcordanta intre regulament si lege, pentru ca legea insolventei spune ca echipa nu trebuie dezavantajata, iar prin retrogradarea in Liga 2 creditorii pot pierde bani. Trebuie modificata legea sau pus un amendament la lege”, este de parere oficialul clujean.



CFR Cluj redevine o forta si viseaza la cupele europene