CFR CLuj

CFR Cluj, propunere revolutionara pentru schimbarea regulamentului

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Inca afectati de ratarea victoriei cu FCSB pe Arena Nationala, clujenii se gandesc la tot felul de scenarii pentru viitor in vederea evitarii unui nou moment Planic, cu gol egalizator in prelungiri.

"Daca se termina meciul in minutul 90, eram departe. O sa propunem o noua lege, sa nu mai existe prelungiri, pentru ca eram campioni acum", a spus Bogdan Mara la Pro X.

Oficialul echipei din Gruia a mai spus ca moralul jucatori e inca afectat de victoria scapata printre degete cu FCSB in deplasare.

"Moralul jucatorilor trebuie ridica. E neplacut si anormal sa nu castigam un meci pe care l-am avut in mana. Sunt suparati si dezamagiti in urma acestui rezultat. Si-au dat viata si au muncit pana in minutul 90", a mai spus Mara.

FCSB a egalat prin sarbul Planic trimis centru atacant de antrenorul Dica in finalul meciului. Era primul din cele sase minute suplimentare acordate de la margine.

Minute suplimentare cauzate in special din cauza tragerilor de timp repetate ale clujenilor din finalul meciului cand, la 1-0 pentru ei, jucatorii lui Petrescu plecau aproape de fiecare data cu targa sau masina medicala de pe gazon la orice contact.



CFR Cluj, propunere revolutionara pentru schimbarea regulamentului