CFR CLuj

CFR Cluj, pas mare spre playoff-ul Europa League

Sursă foto: facebook.com/cfr1907

Echipa CFR Cluj a facut un pas mare spre calificarea in playoff-ul Europa League, dupa ce a invins-o pe Alashkert din Armenia, in deplasare, cu 2-0, prin dubla lui George Tucudean.

Inceputul meciului a apartinut celor de la CFR, echipa care a trecut pe langa deschiderea scorul in minutul 2 prin Paun. Acesta a reluat in plasa laterala dupa centrarea lui Camora din flancul stang.

Asa am trait Alashkert - CFR Cluj 0-2

Acelasi Camora a pasat decisiv pentru Tucudean si acesta l-a invins pe portarul iesit in intampinare cu o reluare din marginea careului. Era minutul 5 si CFR Cluj isi facea meciul usor la Erevan.

Cei de la Alashkert au impins liniile si pana in minutul 13 bifasera deja cinci suturi pe poarta aparata de Arlauskis.

Pana la pauza CFR a pastrat avantajul minim, pe care il putea dubla la ultima faza a reprizei. Paun s-a descurcat de minune in ofensiva pana la momentul pasei decisive pentru Mailat.

Partea secunda a inceput cum nu se poate mai bine pentru CFR Cluj. Djokovic a trimis printre in careu pentru Tucudean si acesta a obtinut lovitura de la 11 metri in minutul 47.

Acelasi Tucudean a executat si a dublat avantajul campioanei Romaniei cu un sut in forta. O minge pe care portarul lui Alashkert a fost aproape sa o blocheze.

Un gol care a adus liniste in jocul echipei lui Toni Conceicao, CFR reusind sa tina de rezultat pana la final cu maturitate in fata unui adversar modest.

Caseta tehnica

Alashkert: Cancarevici - Artak Edigarian, Voskanyan, Stojkovici, Praznovsky, Dagbaşian - Marmentini (Manucearian '53), Grigorian, Artur Edigarian (Selulici '52), Jefferson (Cesar Romeo jr.) -  Nenadovici. Antrenor Varujan Sukiasian;

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Paulo Vinicius, Mureşan, Camora - Hoban, Bordeianu (Al. Ioniţă '82), Djokovici - Păun, Ţucudean (Tambe '68), Mailat (Costache '63). Antrenor Antonio Conceicao.

Cartonaşe galbene: Artur Edigarian '27, Stojkovici '28, Praznovsky '48, Cesar Romeo jr. 68, Grigorian '85.

Arbitru de centru: Serghei Boiko (Ucraina).



CFR Cluj, pas mare spre playoff-ul Europa League