CFR CLuj

CFR Cluj isi joaca la Randers ultima sansa in Europa (joi, 22:00). Calculele calificarii sunt aici

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

Campioana Romaniei are un singur punct in clasament si trebuie sa castige in fata echipei din Danemarca pentru a pastra sanse teoretice la calificarea in primavara europeana.

In meciul tur cu Randers echipa pregatita de Dan Petrescu a obtinut singurul punct de pana acum intr-o grupa din care mai fac parte AZ Alkmaar si Jablonec.

A fost un meci inchis atunci in Gruia, cu doar cinci suturi pe poarta de ambele parti vreme de 90 de minute.

CFR Cluj traverseaza un moment favorabil, cu gol marcat in fiecare din ultimele patru meciuri disputate in competitia interna.

Ambele echipe au marcat in ultimele patru meciuri disputate de Randers in toate competitiile.

Dan Petrescu: "Un meci de a fi sau a nu fi pentru noi"

Randers are patru remize in cele patru meciuri de pana acum in grupa de Conference League, iar in trei dintre acestea tabela a aratat 2-2 la final. Exceptie face doar disputa din Gruia (1-1), cand au marcat Petrila (min.68), respectiv Kamara (min.41).

CFR Cluj pastreaza sanse teoretice de a prinde locul doi, fiind la patru puncte in urma lui Jablonec, a doua clasata si echipa pe care o va intalni pe teren propriu in ultima etapa.

Calculele sunt extrem de simple din acest punct de vedere. CFR Cluj trebuie sa castige cele doua meciuri ramase si sa spere la un joc favorabil al rezultatelor pentru a prinde in extremis locul secund.

De asemenea, e foarte important ca AZ Alkamaar sa nu piarda joi seara in Cehia, caz in care toate sperantele celor de la CFR Cluj ar fi egalez cu zero.

CFR Cluj a jucat ultima oara in Danemarca pe 3 decembrie 2009 contra celor de la FC Copenhaga in grupele Europa League si a pierdut atunci, scor 0-2.

Meciul de la Randers va fi arbitrat de o brigada din Scotia, cu Donald Robertson la centru. Acesta va fi ajutat la cele doua linii de asistentii Alan Mulvanny si Calum Spence.

Vedeti aici cotele oferite de BETANO
Randers - 2.35 | Egal - 3.70 | CFR Cluj - 3.28



CFR Cluj isi joaca la Randers ultima sansa in Europa (joi, 22:00). Calculele calificarii sunt aici