CFR CLuj

CFR Cluj invinsa de Malmo pe teren propriu

Sursă foto: twitter.com/Malmo_FF

Campioana Romaniei, CFR Cluj, a pierdut prima mansa a dublei cu Malmo din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, scor 0-1 (0-1), dupa un meci in care n-a avut nici macar o sansa de a marca.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Strandberg la ultima faza a primei reprize cu un sut din marginea careului, o minge pe coltul scurt pe care portarul Arlauskis o putea apara.

Gol venit dupa o prima repriza modesta de ambele parti, cu un plus pentru Malmo la capitolul posesie.

Asa am trait CFR Cluj - Malmo 0-1

CFR Cluj a cautat golul in partae secunda, dar pentru a marca ar fi avut nevoie sa trimita macar pe spatiul portii. 

Ionita a ratat o astfel de oportunitate in minutul 62 cand, lansat de o centrare a lui Omrani, fostul rapidist a ratat preluarea si faza s-a stins.

Zece minute mai tarziu Deac trimite in careu pentru Omrani, francezul nereusind sa controleze nici el prea fericit mingea. In cele din urma CFR obtinea un corner ramas fara rezultat.

In minutul 78 o noua pasa lunga l-a cautat pe Tucudean in centrul careul, dar nici acesta n-a reusit sa scoata mai mult si tabela ramanea nemodificata.

Sutul lui Males din minutul 85 pe langa poarta si reluarea lui Ionita din cadere a trecut pe langa poarta.

Caseta tehnica

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Mureşan, Camora - Hoban (Males '59) - Deac (Păun '79), Djokovici (Ioniţă '46), Culio, Omrani - Ţucudean. Antrenor: Edward Iodănescu;

Malmo: Dahlin - Larsson (Vindheim '89), L. Nielsen, Bengtsson, Safari - Traustason (Adrian '89), Lewicki, Christiansen, Rieks - Strandberg (Antonsson '86), Rosenberg. Antrenor: Uwe Rosler;

Cartonaşe galbene: Omrani '71, Camora '77 / Dahlin '79.

Meciul a fost arbitrat de Nikola Dabanovici din Muntenegru.



CFR Cluj invinsa de Malmo pe teren propriu