CFR CLuj

CFR Cluj anunta despartirea de cinci jucatori. Printre acestia si un titular in ultimele sezoane

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

Clubul din Gruia s-a despartit de nu mai putin de cinci jucatori intr-o singura zi. Printre acestia se regaseste si fundasul brazilian Paulo Vinicius.

După patru sezoane fantastice petrecute în Gruia, drumurile clubului CFR 1907 Cluj şi ale fundaşului central Paulo Vinícius se despart.

Sosit la Cluj-Napoca în vara anului 2017, Vini s-a impus într-un timp record în primul „11” al echipei noastre, devenind unul dintre pilonii de bază în lotul care domină competiţia internă de patru ani încoace.

Profesionist desăvârşit, de neclintit în defensivă şi „letal” în faţa porţii adverse în ciuda postului ocupat, cel alintat de colegi „Papai” intră în istoria clubului cu patru trofee de campion (2017-18, 2018-19, 2019-20, 2020-21) şi două Supercupe ale României (2018, 2020).

Povestea lui Vini în Gruia ajunge la sfârşit, însă legenda de abia începe! Îi mulţumim pe această cale pentru munca exemplară depusă în culorile clubului nostru, pentru zecile de momente memorabile în care ne-a făcut mândri să fim CFR-işti!”, au anuntat cei de la CFR Cluj pe contul oficial de facebook.

Echipa din Gruia a mai renuntat la Michael Pereiera, dublu campion cu CFR Cluj in Liga 1, dar si de alti trei jucatori: Syam Ben Youssef, Luis Aurelio şi William Soares.



CFR Cluj anunta despartirea de cinci jucatori. Printre acestia si un titular in ultimele sezoane