CFR CLuj

CFR a invins cu 4-0 o echipa din prima liga ceha

CFR Cluj a atins cota de 17 goluri marcate în doar doua meciuri, dupa ce a câstigat si al doilea amical din Austria în aceasta vara. Campioana României a învins pe Dynamo Ceske Budejovice cu 4-0, cu câte doua goluri marcate în fiecare repriza. Amicale vara Liga 1: apasati aici pentru toate echipele si toate rezultatele

În fata unui nou adversar modest, ocupanta locul 10 în campionatul Cehiei, CFR Cluj a tratat meciul de pregatire cu  Dynamo Budejovice cu destula relaxare. Clujenii au deschis scorul înca din primele 10 minute de joc, Ronny marcând cu capul din doar 6 metri dupa o pasa de la Cadu.

În minutul 30 Camora a obtinut un penalty dupa ce a fost faultat în careul advers în momentul patrunderii spre poarta. Executantul de serviciu al loviturilor de pedeapsa la CFR, Ricardo Cadu, nu a ratat de la 11 metri, trimitând cu siguranta si în forta pe centrul portii pentru 2-0, stabilind în acelasi timp si scorul la pauza.

La doar câteva minute de la startul reprizei a doua, Gabi Muresan a zguduit transversala cu un sut naprasnic din lovitura libera, mingea a revenit în careu la Bakary Sare, care a reluat simplu în plasa, singur cu portarul. Doar sase minute au trecut si CFR Cluj s-a distantat la 4-0 pe tabela. Diogo Valente a marcat primul sau gol în tricoul feroviarilor, într-o faza în care a primit centrarea de la Sougou si a sutat cu precizie de la 7 metri.

Daca la pauza Ioan Andone nu a facut modificari, pastrând aceeasi echipa de start, pe parcursul reprizei secunde antrenorul alb-visiniilor a schimbat întreaga echipa. CFR Cluj a început meciul cu: Felgueiras, Ivo Pinto, Rada, Cadu, Camora - Deac, Muresan, Valente, Bakari Sare - Ronny, Sougou.



CFR a invins cu 4-0 o echipa din prima liga ceha