CFR CLuj

Antrenorii care i-au marcat cariera lui Dan Petrescu

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

In cadrul unui interviu acordat pentru Buletinul Informativ realizat de LPF, tehnicianul Dan Petrescu a vorbit si despre antrenorii care l-au influentat cel mai mult in cariera.

“Cel mai mult am invatat de la Anghel Iordanescu, antrenorul meu de la echipa nationala. L-am avut cei mai multi ani si m-a inspirat cel mai mult”, a declarat Dan Petrescu.

“In strainatate au fost mai multi antrenori care m-au ajutat foarte mult. Primul a fost Glenn Hoddle. E antrenorul care m-a ajutat foarte mult in Angliei. Chiar imi amintesc ca la meciul Anglia – Romania am marcat impotriva lui si mi-a parut rau pentru el, dar eram fericit pentru echipa mea. Am invatat multe de la Ruud Gullit, chiar daca dupa aceea n-a mai avut o cariera de antrenor. Era ca un tata pentru mine. In Italia am lucrat cu Zdenek Zeman. Cred ca el m-a disciplinat cel mai mult. Era un tip foarte dur, cu antrenamente fizice. Dupa ce am plecat de la Zeman toate antrenamentele mi se pareau usoare”, a declarat Dan Petrescu.Antrenorii care i-au marcat cariera lui Dan Petrescu