CFR CLuj

Andone va prelua Amkar Perm

Ioan Andone a afirmat ca se afla in tratative avansate cu gruparea din prima liga rusa Amkar Perm. "Falcosul" mai are o oferta si din Arabia Saudita, pe care o amana insa.
Ramas liber de contract dupa ce a fost dat afara de la CFR Cluj, Ioan Andone a intrat in atentia mai multor cluburi din strainatate, printre care si Amkar Perm, formatie la care in trecut a evoluat Erik Lincar.

"Cel mai probabil voi merge in Rusia, la Amkar Perm. De doua saptamani tratez cu ei si cam de atunci ii tot aman pe arabi, cu un raspuns clar. Ma suna in continuu, dar de multe ori nu raspund la telefon! Olaroiu imi propusese sa merg in Arabia Saudita. Insa, in Rusia, e totusi alta viata, alt fotbal. Echipa cu care negociez, Amkar Perm, a terminat pe locul patru sezonul trecut, peste Zenit, Lokomotiv, Spartak si FC Moscova. Cei de acolo nu vor sa mai investeasca deloc in jucatori si va fi dificil pentru orice antrenor va veni la echipa sa obtina aceeasi performanta ca in sezonul trecut. Banii am inteles ca vin de la administratia locala, e o echipa diferita de cluburile magnatilor ce au afaceri cu petrol si gaze", a spus Ioan Andone in Libertatea.

Andone va primi un salariu de 800 de mii de euro de la rusi si spune ca mai trebuiesc indeplinite cateva conditii pentru ca actele sa se parafeze. "Astept totusi de la ei sa imi spuna salariul oferit pentru membrii staff-ului care ma vor insoti si atunci ma voi decide. In momentul acesta, ei ma amana pe mine, eu pe arabi!", a adaugat Andone.

Amkar Perm este o formatie infiintata in urma cu 15 ani, iar in ultimul sezon s-a clasat pe locul 4 in Rusia, putand astfel sa evolueze in Cupa UEFA.

Onlinesport


Andone va prelua Amkar Perm