CFR CLuj

Andone: "Mai avem mult de muncit"

Ca si dupa victoria de etapa trecuta din meciul cu CS Otopeni, Ioan Andone este in continuare nemultumit, sustinand ca elevii sai mai au mult de muncit pentru a ajunge la forma ideala.
"A fost un meci pe care l-am avut la discretie, dar, din pacate, baietii s-au relaxat dupa acel 4-0 cu Otopeni. Este imbucurator faptul ca ne-am creat multe ocazii, chiar daca nu am jucat foarte bine. Mai avem mult de muncit", a spus Andone dupa victoria cu 2-0 obtinuta in fata Gloriei Buzau.

Tehnicianul campioanei a vorbit si despre derby-ul etapei a treia din Liga I, pe care ardelenii il vor disputa sambata impotriva Rapidului, in Giulesti.

"Vom avea un meci foarte greu cu Rapid, iar jucatorii vor trebui sa se mobilizeze extraordinar. Vom merge in Giulesti sa castigam, nu mergem la egal.Rapid are un moral bun si niste jucatori foarte periculosi. Cesinha, Julio Cesar si Spadacio sunt jucatori de exceptie, care pot decide singuri un meci", a afirmat 'Falcosul'.

Fundasul celor de la CFR Cluj, Tony, s-a aratat, insa, suparat pentru ca ambele goluri din partida cu Gloria Buzau au fost marcate de jucatorii oaspetilor. "Conteaza cele trei puncte. Am jucat bine, aceasta victorie ne da incredere pentru meciul cu Rapid. Suntem incantati ca am castigat, dar suparati ca nu am dat noi gol", a spus si Tony.

Onlinesport


Andone: "Mai avem mult de muncit"