CFR CLuj

Andone: "Dinamo va juca pe teren"

Antrenorul clubului CFR Cluj, Ioan Andone, a precizat dupa victoria in fata Gloriei Bistrita ca echipa sa merita sa fie pe primul loc si este sigur ca Dinamo nu se va da la o parte duminica din calea Stelei.
"Stam la mana rezultatului de maine seara si daca vom reusi sa ramanem pe primul loc ar fi un lucru exceptional si un lucru pe care l-am merita.. Dinamo va juca, derby-urile se joaca la o intensitate mare. Dinamo va juca cu siguranta pe teren, dar trebuie sa aiba si sansa. Nu o sa merg la meci pentru ca maine am antrenament", a afirmat Andone.

Referitor la meciul cu Gloria Bistrita, Andone a afirmat ca se astepta sa aiba o partida usoara si a marturisit ca isi dorea ca scorul sa fie mai mare.

"Am avut un meci dificil. Parea la inceput ca e o formalitate pentru ca Gloria a facut modificari in formatie. Ne-am facut meciul greu pentru ca nu am avut cursivitate in prima repriza, dar in repriza secunda ne-am creat ocazii. Presiunea ne-a facut sa inscriem greu. Daca eram mai concentrati, scorul putea fi mult mai mare. Trebuie sa recunosc ca nu a fost o partida reusita.  As fi vrut ca acest meci sa ne aduca titlul, dar am facut prea multe greseli in acest retur", a spus Andone.

Andone a tinut sa precizeze ca nu este certat cu Sebastian Dubarbier, cel care nu l-a bagat in seama in minutul 84, cand a fost schimbat. "Nu s-a intamplat nimic cu Dubarbier, m-am imbratisat dupa meci cu el. Semedo a platit o amenda pentru ce a facut meciul trecut de la Mioveni", a afirmat tehnicianul liderului.

Onlinesport


Andone: "Dinamo va juca pe teren"