CFR CLuj

Alin Minteuan in prima conferinta ca antrenor principal la CFR Cluj: "Am contract pe viata"

CFR Cluj s-a despartit de portughezul Toni Conceicao la inceputul saptamanii si l-a numit interimar in locul acestuia pe Alin Minteuan, tehnicianul echipei secunde.

Minteuan preia echipa pe primul loc in clasament si are un prim meci dificil in deplasare cu Poli Iasi, echipa care trage pentru un loc in playoff.

"Pe viata am contract cu CFR-ul, si in acte si in ce vreti voi. Sunt copilul CFR-ului, aici am crescut. Voi raspunde totdeauna prezent cand mi se va cere. Sa obtin rezultate cu baietii, asta e obiectivul meu. Fara ajutorul lor nu pot, pana la urma ei sunt pionii principali in jocul de fotbal. Jucatorii sunt cei care fac diferenta. Unde ati mai vazut antrenor bun fara jucatori buni? Ei castiga jocurile si te fac campion", a spus Minteuan intr-o conferinta de presa.

"Sunt niste decizii la nivel administrativ pe care nu le intelegem nici noi probabil, nici voi, dar cei din interior stiu mai mult. Chiar daca nu intelegi, n-ai ce face pana la urma. Probabil si intr-o casnicie o parte nu intelege ce se intampla. Multe lucruri sunt de neinteles, e adevarat, dar astfel de lucruri au mai fost si inainte. Sunt si vor mai fi, nu ne mai surprinde nimic. Asta e viata, asta e meseria de antrenor, tot timpul esti supus presiunii", a adaugat noul tehnician al CFR-ului.

Deac, noul capitan confirmat

"Probabil Cipri Deac va fi noul capitan pana se vor lamuri lucrurile. Avem deci un nou capitan temporar. Este o decizie a noastra a tuturor. Normal ca fiecare e suparat. Toni Conceicao n-a fost suparat cand a plecat? Pana la urma e o bucata de ce-o fi aia acolo pe mana. Camora e un capitan oricum indiferent daca o are sau nu", a mai declarat Minteuan.

"Baietii au raspuns pozitiv la ce le-am transmis pana acum la antrenament si ma astept la un meci bun cu Iasiul.Daca se continua pe aceeasi idee, nu cred...adica sa capacitam jucatorii ca ei sa constizeze ca oricine ar fi antrenor ei trebuie sa dea totul la meciuri. Obiectivul ramane castigarea campionatului. Am fost si eu in vestiar, si probabil o zi, doua esti asa un pic dezamagit, pentru ca te atasezi de un om, dar dupa ei uita si isi vad de ale lor", a concluzionat tehnicianul liderului din Liga 1 Betano.



Alin Minteuan in prima conferinta ca antrenor principal la CFR Cluj: "Am contract pe viata"