CFR CLuj

Alex Pascanu s-a speriat de situatia de la FCSB. Asa a ajuns la CFR Cluj!

Sursă foto: facebook.com/cfr1907/

Fundasul Alexandru Pascanu a semnat in vara acestui an cu CFR Cluj, desi fusese curtat intens de FCSB.

Gigi Becali s-a grabit sa afirme public ca se intelesese cu jucatorul, dar ca acesta a fost deturnat spre CFR Cluj la influenta lui Mirel Radoi, selectionerul nationalei de tineret a Romaniei. Detalii aici.

In realitate, Alexandru Pascanu s-a speriat de instabilitatea de la FCSB si a ales sa lucreze cu Dan Petrescu in Gruia.

”Am vrut sa fac pasul la o echipa de seniori si sunt foarte bucuros ca am avut aceasta oportunitate de a merge la CFR Cluj. M-au primit foarte bine, am inceput deja antrenamentele si abia astept sa-mi fac treaba pe teren”, a spus Pascanu pentru leicestermercury.co.uk

”M-am gandit ca este un pas inainte pentru mine sa vin aici. Mi-am spus ca trebuie sa merg unde am sansa sa joc si sa cresc ca jucator”, a mai declarat internationalul roman de tineret.

Despre alegerea facuta intre cele doua cluburi care l-au dorit, Pascanu a fost cat se poate de clar in exprimare.

”M-am uitat la cateva aspecte, spre exemplu la antrenor. La Cluj este Dan Petrescu un antrenor de la care stiu ca am ceva de invatat. La Steaua nici macar nu stiam cine e antrenor. De asemenea ei se aflau si intr-o pozitie mai slaba in clasament. In plus, cei de la Cluj m-au dorit pentru o perioada mai lunga de timp si acest aspect m-a ajutat sa iau o decizie”, a mai spus Alexandru Pascanu.



Alex Pascanu s-a speriat de situatia de la FCSB. Asa a ajuns la CFR Cluj!