Liga 1

CFR Cluj, victorie autoritara in deplasare cu Gaz Metan

Sursă foto: facebook.com/cfr1907

Echipa CFR Cluj a castigat, cu 3-0 (2-0), meciul sustinut, sambata seara, in deplasare contra celor de la Gaz Metan Medias intr-o partida din etapa a 3-a a Ligii 1 Betano.

Un meci dominat de la un capat la altul de echipa pregatita de Dan Petrescu, CFR Cluj aratand ca este una dintre formatiile indreptatite sa-si depuna candidatura pentru titlul din acest sezon.

Culio a deschis scorul dintr-un penalty obtinut de Paun la jumatatea primei reprize cu o executie simpla pe centrul portii.

Nouvier a majorat avantajul clujenilor pana la pauza cu un sut plasat in stanga lui Greab.

In partea secunda, dupa fix o ora de joc, Urko Vera marca pentru 3-0 cu o lovitura de cap din centrarea aceluias Nouvier stabilind devreme scorul final.

CFR Cluj acumuleaza 7 puncte si o egaleaza in clasament pe FC Botosani. Cele doua pot fi depasite doar de FCSB, echipa care primeste duminica seara vizita celor de la CSU Craiova.

Caseta tehnica

Gaz Metan Mediaş: Greab – Zderici, Khubutia, Perendija, Buşu – Danci (Tîrcoveanu '46), Bic – Buziuc (Surugiu '64), Olaru, Popovici (Curtean '46) – Golubovici. Antrenor: Cristian Pustai.

CFR Cluj: Vâtcă – Manea, A. Mureşan, Vinicius, Camora – Hoban, Culio – Păun (Moutinho '88), C. Deac, Nouvier (Nistor '67) – Urko Vera (Bokila '63). Antrenor: Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: Zderici '27, Bic '58 / Culio '24.

Arbitru: Sebastian Colţescu.



CFR Cluj, victorie autoritara in deplasare cu Gaz Metan